Een kleine kennismaking

dag bezoeker, 

ik ben alvast zeer blij dat je de moeite neemt om eens kort kennis te maken. Dus, laat ik mijzelf even kort voorstellen.

Mijn naam is Ester Onkelinx, ik ben mama van een fantastisch zoontje en zelfstandige uitbaatster van hondentrimsalon Dino in Brustem. 

Mijn liefde voor beweging heb ik eerst ervaren door altijd sportief te zijn geweest. Al van jongs af aan, was ik een zeer energiek kind en ik vond het zalig om mij uit te leven. Door mijn rug- en gewrichtsproblemen was het echter niet zo simpel om dit te kunnen blijven volhouden.Velen jaren, onderzoeken en therapieeen later, werd mijn situatie er niet beter op. Toch op het gebied van vooruitgang. 

 

Dankzij de goede raad van iemand uit mijn omgeving ben ik beginnen mediteren om mijn onrust te leren meesteren en daarmee begon mijn mooie reis....  


Op zoek naar een aangepaste sport, ben ik bij Belinda Michiels begonnen met yoga en dit beviel mij wel. Ik kreeg de yoga-microbe snel te pakken en ging mij hier zeer toegewijd in verdiepen. Eens deze weg ingeslaan kwam er logischerwijs een interesse voor de samenhang van lichaam en geest  en hoe men zelf in staat is om dit gezond te krijgen, te houden en hoe men het zelfgenezend vermogen kan activeren. Met  oeffeningen voor het lichaam, rust voor de geest, controle over de ademhaling en een aangepaste voeding kom je een heel stuk verder. Ik voelde de verbetering, in mijn lichaam en in mijn hoofd werd alles weerbaarder en sterker.

 

In mijn jeugd heb ik verschillende Shiatsu behandelingen mogen ontvangen van Annet Mellis, en ik heb steeds onthouden hoe deugd dat deed. Ik werd na mijn yogaopleiding getriggerd om ook hierin verder te gaan, en kijk..... de weg wordt enkel langer en breeder. Maar ook duidelijker dat ik de juiste volg. 

 

En dat is eigelijk het allermooiste aan mijn verhaal, ik geloof in wat ik overbreng omdat ik aan den lijven heb mogen ondervinden dat het werkt. Alles is onlosmakend met elkaar in verbinding en dit inzicht geeft je het vermogen om bepaalde situaties aan te pakken en er het beste uit te halen. preventief, voedend en liefdevol met je lichaam omgaan, en leren loslaten wat je belast.

 

Voel je je aangesproken door mijn verhaal, of ken je iemand die je hiermee kan helpen, kom dan graag een keertje yoga bij ons volgen, of boek een Shiatsu-of Craniobehandeling. 

Ik kijk er alvast naar uit om jullie te mogen verwelkomen.

 

met warme groeten,

Ester